søndag 20. september 2009

Dommerskandale i Manchester?

Jeg er ihvertfall ganske sikker på en ting- denne 4-3 kampen får vi høre om leeenge! Såvidt jeg kunne se scoret Owen siste målet 1:22min på overtid av overtid, og Hughes gestikulerte tydelig mot klokka på siste TV-bildene.

Kampen var en studie i både flott fotball og tabber- både 1-1 og 3-3 målene til City kom etter stopre tabber fra United ved hhvs Foster og Ferdinand.

Kampens store spillere var Tevez, Bellamy, Giggs og Rooney etter min mening.


Norske og Svenske fans kan følge La Liga, Serie A,Europaligaen VM-kvalik Championship, League 1, league 2, Carling cup mm
for å se kampene må du opprette en konto (gratis) hos Unibet - klikk på banneret under:



MEDIA
vg db db db db vg vg db vg db tv2 vg

3 kommentarer:

  1. Mark Hughes må gjerne klage, men det er vel ingen som nektet City å prøve å avgjøre på overtid heller...

    SvarSlett
  2. Ekstra overtid på OT har jo faktisk et eget navn etterhvert "Fergie-time"....

    SvarSlett
  3. Tevez? oh please, han var jo usynlig i hele andre omgang. banens beste var Giggs og Given, det er ikke nødvendig å diskutere engang.

    hva angår overtid legger fjerdedommer til et minimum av tid, hendelser som skjer i løpet av denne overtiden (som f.eks bytter,skader, mål og feiringer etc) kan gjøre at dommeren velger å forlenge denne ytterligere. Langt ifra noen skandale, det som er en skandale er måten det ble 1-1 og 3-3 på, og at United ikke evnet å avgjøre det hele tidligere mens City var under et så massivt press at de omtrent ikke maktet å komme seg over på Uniteds banehalvdel

    SvarSlett