fredag 28. august 2009

Nå kommer også La La Liga på Canal+

Vi ahr i de tlengste håpt at vi skulle få La Liga på TV2, men dette er et ok alternativ- Canal+ har mange rettigheter og vi får mye igjen her føler jeg. Slik jeg tolker dette vil vi ikke få alle kampene, men storlagene vil vi få se hver helg antar jeg- og hva med El Classico i HD folkens!!!!!! (Canal pluss, Canal Sport, Canal Pluss Sport? Kommer med mer info!)

Fredag sikret CANAL+ rettighetene til spansk fotball, som tidligere er blitt vist på TV 2. Dette betyr at nordmenn med sans for La Liga de neste tre sesongene må betale for å se Barcelona, Real Madrid og de andre lagene i Spanias toppdivisjon.

- Real Madrid og Barcelona ansees som vinnerne på overgangsmarkedet denne sommeren og har hentet kjente verdensstjerner som Ronaldo, Kaka og Zlatan. Den spanske ligaen vil gjøre vårt fotballprodukt komplett. Nå kan fotballelskere følge verdens beste fotballigaer på CANAL+, sier Dag Solheim, sportssjef i CANAL+ Norge, i en pressemelding.

Kanalen har allerede rettighetene til engelske Premier League, italienske Serie A samt nederlandsk Eredivisie og svenske Allsvenskan.

La Liga har sesongstart denne helgen, og åpner med Real Madrids hjemmekamp mot Deportivo La Coruna lørdag kveld. CANAL+ sender også Valencia og Barcelona den første helgen.


Norske og Svenske fans kan følge Primera gratis på web-tv
Vi kommer til å vise samtlige 380 seriekamper fra La Liga denne sesongen direkte på Unibet Live i alle nordiske land. Hele 10 kamper sendes parallelt, hver helg eller midtuke det spilles kamper i den spanske toppdivisjonen, forteller pressetalsmann Kjell Hanssen
for å se kampene må du opprette en konto (gratis) hos Unibet - klikk på banneret under:

Også Serie A, Championship mm står på sendeplanen.

Sendeskjema web-tv

30.august
kl 17 Osasuna - Villarreal
kl 17 Athletic Bilbao - Espanyol
kl 17 Mallorca - Xerez
kl 19 Valencia - Sevilla
kl 21 Almeria - Valladolid

31.august
kl 22 Barcelona - Sporting Gijon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar